MHM-suunnittelu

Tervetuloa MHM-puuelementtien maailmaan: Kestävää ja älykästä rakentamista

Tervetuloa MHM-puuelementtien maailmaan: Kestävää ja älykästä rakentamista

Etsitkö luotettavaa ja kestävää ratkaisua talon rakentamiseen? MHM-puuelementit ovat innovatiivinen ja tehokas valinta, kun haluat saavuttaa ensiluokkaisen rakenteen laadun, ympäristöystävälliset rakenteet sekä nopeuttaa rakennusprojektiasi.
kuva talosta jossa on näkyvissä mhm-runko, kattopalkit ja kattoristikot ja lattiapalkit

MHM-rakenteinen omakotitalo Hyvinkäällä

Meillä on paljon kokemusta MHM-rakenteista

Olemme tunnettu yritys MHM-rakenteisten talojen suunnittelusta Suomessa. MHM-rakenteiset talot ovat meillä uutta tekniikkaa, ja olemme saaneet olla niiden suunnittelussa mukana aivan ensimmäisistä taloista lähtien. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että asiakkaamme ovat luottaneet meihin ja olemme saaneet näyttää heille osaamisemme rakennesuunnittelussa.

Tässä on muutaman erilaisen toimeksiannon esittely.

MHM-rakennesuunittelu ja elementtisuunnittelu, Helsinki

Tämä omakotitalo rakennettiin Helsinkiin. Rakennuttaja arvosti ympäristöystävällisyyttä ja ekologisia materiaaleja, ja valitsi talonsa kantavaksi rungoksi MHM-elementit.

Kuvassa näkyy MHM-runko ja muut kantavat palkit ja pilarit ja kattoristikot.

Meiltä tilattiin kohteen rakennesuunnittelu ja MHM-elementtisuunnittelu.

MHM-rakennesuunnittelu ja elementtisuunnittelu, Lahti

Tämä omakotitalo rakennettiin Lahteen. Myös tässä arvostettiin MHM-seinärakenteen etuja ja se valittiin rakennuksen seiniin.

Saimme tehdä tämän kohteen rakenne- ja elementtisuunnittelun.

MHM rakennus

MHM-rakennesuunnittelu ja elementtisuunnittelu, Vantaa

Tämä rakennus on Vantaalle rakennettu Lentoterminaali.

Tämän kohteen rakentaja on tilannut meiltä aiemminkin MHM-talojen suunnittelua ja olemme iloisia siitä, että he tilasivat meiltä myös tämän kohteen rakenne- ja elementtisuunnittelun.

 

Miksi valita MHM-puuelementti?

Kestävyys: MHM-puuelementit ovat valmistettu huolella valikoiduista ja laadukkaista puumateriaaleista, jotka ovat luonnonmukainen, kestävä ja ympäristöystävällinen valinta.

Nopeus: MHM-puuelementtien tehokas valmistusprosessi mahdollistaa nopean ja sujuvan rakentamisen. Elementit valmistetaan tehtaalla tarkkojen suunnitelmien mukaan, ja ne toimitetaan työmaalle valmiina asennettaviksi. Tämä säästää aikaa ja minimoi työmaalla tehtävän työn määrän.

Ympäristöystävällisyys: MHM-puuelementit ovat erinomainen valinta, kun haluat ottaa huomioon ympäristöystävällisyyden. Materiaalit ovat luonnonmukaisia ja ympäristöystävällisiä sekä energiatehokkaita. Elementtien tiivis rakenne ja erinomainen eristyskyky vähentävät lämmön karkaamista talosta, mikä johtaa säästöihin energiakustannuksissa pitkällä aikavälillä.

Räätälöitävyys: MHM-puuelementit voidaan suunnitella ja valmistaa täysin tarpeidesi mukaan. Rakenne ei aseta mitään vaatimuksia arkkitehtuurin suhteen, vaan kaikki puutaloista tutut rakenteet ovat mahdollisia toteuttaa.

Ammattitaitoinen rakennesuunnittelu: MHM-puuelementit tulevat ammattitaitoisen rakennesuunnittelun tuloksena. Suunnittelijamme tuntevat materiaalin ominaisuudet ja tekevät tarkat laskelmat, jotta talosi runko on turvallinen ja kestävä.

mhm elementti rakennesuunnittelu

MHM-rakenteinen omakotitalo, Tuusula

Miksi valita meidät MHM-rakenteisten rakennusten suunnittelijaksi

Kokemus ja Osaaminen: Meidän suunnittelijamme ovat erikoistuneet MHM-puuelementtien rakennesuunnitteluun. Olemme työskennelleet monissa onnistuneissa projekteissa ja tiedämme, mitä vaaditaan kestävien ja toimivien rakenteiden suunnittelussa.

Innovatiivisuus: MHM-puuelementit tarjoavat rajattomia mahdollisuuksia rakennussuunnittelulle. Hyödynnämme parhaita käytäntöjä ja uusimpia innovaatioita varmistaaksemme, että talosi on moderni ja tulevaisuuden tarpeisiin vastaava. Intohimomme on säilyttää arkkitehdin visiot, ja olemme valmiit käymään kaikki rakenteelliset vaihtoehdot läpi, jotta niistä voidaan pitää kiinni.

Yksilölliset Ratkaisut: Jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja lähestymme jokaista suunnittelutyötä yksilöllisesti. Huomioimme tarkasti toiveesi ja vaatimuksesi, jotta voimme luoda juuri sinulle sopivan ratkaisun. Emme ole hirttäytyneet kiinni valmiisiin detaljeihin, vaan osaamme ja haluamme tehdä ne yksilöllisesti.

Rakennusalan edelläkävijä: Seuraamme tiiviisti alan kehitystä ja pysymme ajan tasalla uusista materiaaleista, tekniikoista sekä tutkimuksista. Tämä mahdollistaa meille uusien ja tehokkaiden ratkaisujen tarjoamisen asiakkaillemme.

Laatu ja Turvallisuus: Panostamme tinkimättömästi laatuun ja turvallisuuteen. Valitsemme ainoastaan sertifioituja materiaaleja ja noudatamme tiukkoja laatustandardeja varmistaaksemme rakenteiden kestävyyden ja toimivuuden. Meillä on omat laskentaohjelmat MHM-rakenteiden kestävyydelle, ja ammattitaitoiset suunnittelijamme osaavat laskea MHM-rakenteiden kestävyydet ja lujuudet niin, että ei ole mitään vaaraa rakenteiden romahtamiselle tai turmeltumiselle. Osoitamme laskelmilla, että rakennetyypit kestävät homehtumatta eikä seinien sisään muodostu kastepisteitä.

 

Ota Askeleesi kohti MHM-rakenteista taloa!

MHM-elementit tarjoavat upeita mahdollisuuksia taloprojektisi toteuttamiseen. Ammattitaitoiset suunnittelijamme ovat valmiina auttamaan sinua luomaan juuri sinulle sopivan ja kestävän ratkaisun. Yhteistyössä voimme tehdä unelmistasi totta ja varmistaa, että puutalosi on laadukas, toimiva ja kestävä investointi.

 

Miten pääsen alkuun MHM-puuelementtien kanssa?

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen tiimiimme, niin autamme sinua suunnittelemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan MHM-puuelementtien ratkaisun. Yhdessä luomme kotisi rungon, joka täyttää odotuksesi kestävyydessä, laadussa ja nopeudessa.

Kuulemme myös mielellämme, jos haluat lisätietoa tai sinulla on jotain kysyttävää tai kerrottavaa!

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan unelmiesi puutalo!

+358 449 968 224

suunnittelu@rakennusaitta.fi

Ouluntaival 10 A 1, 93600 Kuusamo