Perinnetalojen rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelu – Ammattitaitoista rakennesuunnittelu

Perinnerakennusten rakennesuunnittelu

Perinnerakennukset ovat arvokasta perintöä, joiden säilyttäminen vaatii erityistä huomiota ja osaamista rakennesuunnittelussa. Meillä ymmärrämme perinnerakennusten ainutlaatuisuuden ja arvostamme niiden historiaa. Tarjoamme perinnerakennusten rakennesuunnittelua, joka kunnioittaa perinteisiä rakennusmateriaaleja ja auttaa säilyttämään rakennusten perinteikkään ilmeen ja toiminnallisuuden.

Olemme erikoistuneet perinnerakennusten haasteisiin ja käytämme perinteisiä rakennusmenetelmiä ja materiaaleja niiden kunnostamisessa ja uudisrakentamisessa. Suunnittelussamme yhdistyy vahva ammattitaito ja huolellinen tutkimustyö, jotta voimme varmistaa, että perinnerakennukset säilyvät turvallisina ja kestävinä sukupolvien ajan.

Olipa kyseessä vanha hirsitalo, kivinavetta tai muu perinnearkkitehtuurin helmi, meillä on kokemusta ja asiantuntemusta ratkaista monimutkaisetkin rakennusongelmat. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla mukana vaalimassa perinnerakennusten arvokasta perintöä ja luomassa kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville.

Näissä taloissa voi olla tolpparunko, purueristys ja ulkopuolella huokoinen puukuitulevy. Tällaisten talojen rakenteet eivät aseta mitään vaatimuksia kohteen arkkitehtuurille, vaan arkkitehdin visiot saadaan toteutettua aivan kuten missä tahansa puutalossa. Esimerkiksi monia puhuttaneet palosuojaukset voidaan toteuttaa täysin luonnonmateriaaleilla.

Jos haluat säilyttää perinnerakennuksen arvon ja kauneuden, ota meihin yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa sinua perinnerakennusten rakennesuunnittelussa

woodhouse-with-green-leaves-and-trees-in-finland
house with green trees

Valitse meidät – Perinnetalojen rakennesuunnittelun ammattilaiset

Valitessasi meidät perinnetalojen rakennesuunnittelijaksi saat ammattitaitoisen tiimin, joka ymmärtää perinne- ja puurakentamisen ainutlaatuiset tarpeet. Vuosien kokemus ja intohimo alaan takaavat laadukkaan suunnittelun, joka tukee arkkitehtisi visiota ja varmistaa rakennuksesi kestävyyden ja turvallisuuden. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle luotettavan ja kustannustehokkaan palvelun, jotta perinnetalosi unelma muuttuu todeksi.

Valitse meidät kumppaniksesi – yhdessä luomme kestävää ja kaunista perinnerakentamista.

MEIHIN LUOTETAAN

Olemme todella kiitollisia asiakkaillemme siitä luottamuksesta, minkä he ovat osoittaneet meitä kohtaan valitsemalla meidät rakennesuunnittelijoiksi kohteisiinsa. Olemme saaneet olla insinööreinä rakennesuunnitelmia kymmenissä rakennushankkeissa, joissa asukkaat ovat halunneet käyttää pelkästään hengittäviä ja luonnonmukaisia rakennusmateriaaleja. Tässä muutama näyte erilaisista hankkeistamme.

wooden house

Tolpparunkoinen talo

Kuvassa on yksi esimerkki rakennesuunnittelusta, jota teemme paljon: nykyaikaisia rakennuksia perinteisin, hengittävin materiaalein ilman höyrynsulkumuoveja.

 

Tämän talon rakentaja halusi rakennesuunnitelmat meidän kauttamme, olemme kiitollisia, että hän luotti osaamiseemme ja saimme laatia suunnitelmat hänelle!

 

Perinteinen hirsitalo

Tämä upea kaksikerroksinen pelkkahirsitalo rakennettiin Pohjanmaalle, ja on näyttävä esimerkki uudesta, perinteisin menetelmin rakennetusta omakotitalosta.

Talossa ei haluttu käyttää muoveja, ja rakenteet toteutettiin purueristeillä ja hengittävillä rakennustuotteilla.

Pelkkahirsitalojen suunnittelusta meillä on pitkä kokemus.

 

Hirsirakenteinen omakotitalo

MHM-talo

Tolpparunkoisia ja hirsirunkoisia rakennuksia, joita voisin tässä esitellä, olisi vaikka kuinka monta, mutta haluamme nostaa esiin tämän MHM-rakenteisen rakennuksen.

MHM on suomessa uusi rakennustuote, se koostuu ristikkäin naulatuista laudoista, ja on ekologinen ja kemikaaliton, liimaton ja muoviton kantava rakennuslevy. Sillä voidaan toteuttaa talot perinteisin materiaalein.

Tämän talon asiakas halusi hengittävien ja luonnonmukaisten materiaalien lisäksi taloonsa MHM-elementtirungon. Olimme innoissamme, kun saimme laatia tähän kohteeseen rakennesuunnitelmat!

Miten välttää 80 prosenttia kosteusvaurioiden seurannaiskustannuksista?

Suunnittelemme osaavat suunnitella talot kuivaketju-10 periaatteiden mukaan. Kuivaketju-10 on kosteudenhallinnan toimintamalli, joka lupaa torjua tehokkaasti kosteusvaurioiden riskejä rakennusprosessissa ja -kohteessa.

Kuivaketju10-toimintamallissa kosteusvaurioita ehkäistään kaikkien rakennusprosessin tahojen järjestelmällisellä yhteistyöllä. Sen avulla voidaan välttää yli 80 prosenttia kosteusvaurioiden seurannaiskustannuksista.

Kuivaketju-10

Rakentamisen laatu RALA

Valitse meidät, kun haluat varmistaa rakennushankkeesi onnistumisen alusta loppuun asti.

Olemme erikoistuneet perinnerakennusten rakennesuunnitteluun ja tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät tarpeesi ja visionne. Ammattitaitoinen tiimimme käyttää huippuluokan teknologiaa ja pitkäaikaista kokemustamme varmistaakseen suunnitelman toimivuuden ja kestävyyden.

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

+358 449 968 224

suunnittelu@rakennusaitta.fi

Ouluntaival 10 A 1, 93600 Kuusamo