Perustussuunnittelu

Perustus-suunnittelu

Luotettavaa ja kestävää perustussuunnittelua

Tervetuloa tutustumaan perustussuunnittelupalveluihimme! Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoista ja kattavaa perustussuunnittelua, joka mahdollistaa vakaan ja kestävän rakennuksen perustan luomisen.

Asiakkaamme arvostavat meitä, sillä olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista laatua ja huomioimaan jokaisen hankkeen yksilölliset tarpeet.

natural stone granit foundations of loghouse, green flora, ecologic and photorealstic picture

VALITSE SINÄKIN MEIDÄT SUUNNITTELIJAKSI

Meidän suunnittelumme on suunniteltu sinun eduksesi ja mukautuu erilaisiin rakennuskohteisiin. Laaja-alaisella osaamisellamme voimme tarjota räätälöityjä ratkaisuja erityyppisille perustuksille ja maaperille. Säästät aikaa ja resursseja, kun ammattilaisemme tekevät tarkan suunnitelman ja vältät hankkeen myöhemmät kustannukset perustusratkaisujen epäonnistuessa.

Etusi on meille sydämen asia, ja siksi panostamme yhteistyöhön ja avoimeen kommunikaatioon. Tiedotamme asiakkaitamme suositelluista, tämän päivän ratkaisuista ja teemme tiivistä yhteistyötä rakennussuunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa varmistaaksemme, että lopputulos on laadukas.

Valitessasi meidät, saat luotettavan kumppanin, joka ymmärtää perustusten merkityksen rakennuksen kokonaiskestävyydelle ja on perillä toimivista rakenteista. Meidän avullamme rakentaminen on turvallista ja luotettavaa, ja voit olla varma, että valitsemamme perustusratkaisu kestää aikaa.

Ota askel kohti laadukasta rakentamista ja valitse meidät perustussuunnittelijaksi. Muutamme visionne kestäväksi ja vakaaksi rakennukseksi, joka kestää sukupolvien ajan. Yhdessä voimme saavuttaa tavoitteenne ja tehdä unelmistanne totta!

Mihin kiinnitämme huomiota

Perustussuunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota perinteisten suunnittelulajien, kuten rakenteiden kantavuuden lisäksi, perustusten rakennusfysikaaliseen toimintaan ja rakenneliitosten tiiveyteen. Teemme rakentajille kuvalliset ohjeet perustustusrakenteiden liittymien asennuksesta ja laadimme ohjeet liittymien tiivistyksestä, ettei maaperän mikrobit tai radonkaasut pääse ilmavuotojen kautta sisäilmaan.  Ohjeistamme rakentajia tiivistämään niin ulkoseinäliittymät kuin läpiviennitkin niin, ettei haitallista ilmavuotoa tapahdu.

Huolehdimme myös rakennuspohjan kuivatuksen ja salaojituksen toimivuudesta. Suunnittelijamme valitsevat pohjarakenteisiin oikeat maamassat ja rakennuspohjan kallistukset siten, ettei maapohjan luonnollinen kosteus aiheuta rakennukselle vahinkoa.

On myös tärkeää, että rakennuksen salaojitusjärjestelmä toimii, jolloin pohjavesi ei pääse nousemaan rakenteisiin. Rakennuksen maanvaraisten rakenteiden alle tuleva kapillaarikatko estää veden kapillaarisen nousun rakenteisiin. Kapillaarikatkokerroksen korkeus on hyvä olla kaksi kertaa suurempi kuin kapillaarikatkokerroksen materiaalin kapillaarinen vedennousu. Kapillaarikatkokerroksena käytetään maalajia, joka on tuotteistettu ja jonka kapillaarinen vedennousu on testattu.

Perustussuunnittelu

Talopakettitoimitukseen ei yleensä kuulu rakennuksen perustussuunnitelmat. Teemme rakennuksen perustussuunnitelmat nopeasti ja ammattitaidolla.

Anturoiden mitoitus ja suunnittelu

Lisää tietoa

Anturat ovat rakennuksen perutuksen alin osa, jonka tarkoitus on jakaa paino maaperälle. Suunnittelemme ja laskemme mitoituksen, jotta saatte kestävän perustuksen.

Routasuojaussuunnitelmat

Lisää tietoa

Routa aiheuttaa rakennuksille ja rakenneille kattavaa vahinkoa. Me suunnittelemme teille ratkaisut, jolla suojata rakennusta roudan aiheuttamilta vahingoilta.

Radonsuojaussuunnitelmat

Lisää tietoa

Radon on maadeperässä esiintyvä radioaktiivinen kaasu, joka voi olla jopa hengenvaarallista. Suunnittelemme suojaukset, jotka minimoivat riskit ja tekevät asunnosta turvallisen käyttää.

Radonin lisäksi maaperässä on mikrobeja. Oikein toteutettu maanvarainen betonilattia pitää radonin ja maaperän mikrobit pois sisäilmasta. Ulkoseinän tiivis liittyminen lattialaattaan estää haitallisen ilmavuodon maaperästä sisätiloihin. Lattialaatan läpäisevät putki- ja johtoläpiviennit pitää tiivistää erityisen huolellisesti.

 

Rakennuspohjan kuivatussuunnitelmat.

Lisää tietoa

Toteutamme rakennuspohjan kuivatussuunnitelmat, jolla estetään vedestä ja kosteudesta rakenteille tai rakennuksen käyttämisellä aiheutuvat haitat.

Kiitos, että tutustuit perustussuunnittelupalveluihimme! Panostamme vahvasti laatuun ja tarkkuuteen jokaisessa suunnitteluprojektissa. Tavoitteenamme on luoda kestäviä ja turvallisia perustusratkaisuja, jotka mahdollistavat unelmiesi rakennuksen toteutumisen. Asiantunteva tiimimme varmistaa, että suunnitelmat ovat huolellisesti harkittuja ja täyttävät kaikki tarvittavat vaatimukset ja standardit.

Olemme innoissamme päästessämme tekemään yhteistyötä kanssasi ja auttamaan sinua unelmiesi kodin, mökin tai liikerakennuksen suunnittelussa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat pyytää tarjousta perustussuunnittelupalveluistamme.

KÄY SINÄKIN

KANSSAMME KOHTI

PAREMPAA HUOMISTA

+358 449 968 224

suunnittelu@rakennusaitta.fi

Ouluntaival 10 A 1, 93600 Kuusamo