Puurakenteiden suunnittelu

Puurakenteiden suunnittelu

Luota kestävän tulevaisuuden kotiin – Puurakenteiden suunnittelua ammattitaidolla

Luota kestävän tulevaisuuden kotiin – Puurakenteiden suunnittelua ammattitaidolla

Onnellinen talonomista nauttii ja makoilee sohvalla

Haluatko rakentaa unelmiesi kodin, joka edustaa kestävää ja ekologista tulevaisuutta? Tarjoamme puurakenteiden suunnittelupalveluita, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Rakennesuunnittelumme on tarkkaa ja huolellista, ja se perustuu vuosien kokemukseen puurakenteiden parissa. Valitsemalla palvelumme, voit olla varma, että kotisi on suunniteltu kestämään ja kehittymään ajan kanssa.

Olemme ylpeitä siitä, että rakennesuunnittelumme tukee kestävää rakentamista ja ympäristön hyvinvointia. Valitsemalla insinöörimme laatimaan talosi rakennesuunnitelmat, teet valinnan, joka vaikuttaa positiivisesti sekä tulevaisuuteesi että ympäröivään maailmaan.

Ota askel kohti kestävää tulevaisuutta ja valitse meidät rakennesuunnittelijaksesi. Yhdessä luomme kodin, joka on sekä kaunis että kestävä – juuri sellainen kuin olet aina haaveillut.

Meihin luotetaan

Luottamuksesta kertoo paljon se, että asiakkaamme ovat valinneet meidät suunnittelukumppanikseen kerta toisensa jälkeen. Olemme ylpeitä siitä, että olemme olleet mukana monissa onnistuneissa rakennushankkeissa ja auttaneet asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa. Meidän ammattitaitomme ja kokemuksemme puurakenteiden suunnittelusta ovat vakuuttaneet asiakkaamme siitä, että meidän valintamme on ollut oikea.

Liity joukkoon ja tilaa suunnittelumme – luota osaamiseemme!

Puurakenteiden suunnittelu rakennesuunnittelu paritalot rivitalot

Nämä talot rakennettiin Vantaalle. Saimme tehdä tähän kohteeseen rakennesuunnittelun. Laadimme rakennesuunnitelmat ja elementtisuunnitelmat asiakkaalle, joka on pitkä-aikainen asiakkaamme. Olemme ylpeitä, että he valitsevat meidät suunnitelmien laatimiseksi aina uudelleen. Suuri kiitos heille siitä.

Puurakenteiden suunnittelu rakennesuunnittelu paritalot rivitalot

Tässä kuvassa on havainnekuva toisesta kohteesta, jonka sama rakentaja on rakentanut. Nämä rakennukset tulivat Espooseen, ja saimme olla kohteen rakennesuunnittelijoina ja laatia puurakenteiden suunnitelmat.

Puurakenteiden suunnittelu rakennesuunnittelu paritalot rivitalot

Kuvassa on Ouluun rakennetut erillistalot. Tontille tuli monta omakotitaloa. Myös tämä rakennuttaja on valinnut meidät rakennesuunnittelijaksi toistuvasti. Kiitos heille siitä!

Tässä kohteessa rakentaja halusi pelata kosteusvaurioiden suhteen varman päälle, ja valitsi koko hankkeen kosteudenhallintajärjestelmäksi kuivaketju-10. Kuivaketju-10 lupaa, että sitä käyttämällä voidaan torjua jopa 80 % kosteusvaurioiden riskeistä. Meillä on paljon kokemusta kuivaketju-10 mukaan suunnittelemisesta ja yleensä suunnittelemme hankkeet muutenkin kuivaketju-10 vaatimusten mukaisesti.

Miksi tilata rakennesuunnittelu meiltä?

  1. Syvällinen asiantuntemus: Meillä on vahva osaaminen ja kokemus puurakenteiden suunnittelusta. Olemme erikoistuneet tarkkaan harkittuihin ja kestäviin ratkaisuihin, jotka varmistavat rakennuksen pitkäikäisyyden ja toiminnallisuuden.
  2. Yksilölliset ratkaisut: Jokainen kohde on meille ainutlaatuinen. Tarjoamme räätälöityjä suunnitelmia, jotka vastaavat juuri asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin. Yhteistyössä arkkitehtien kanssa varmistamme, että rakennesuunnitelmat tukevat heidän visioitaan ja tavoitteitaan.
  3. Kosteustekninen osaaminen: Olemme asiantuntijoita kosteusteknisissä ratkaisuissa, jotka ovat erityisen tärkeitä puurakennuksissa. Huolehdimme siitä, että rakenteet ovat suunniteltu kestämään vaihtelevat ilmasto-olosuhteet ja välttämään kosteusongelmia.
  4. Innovatiivisuus ja uusin teknologia: Seuraamme alan kehitystä ja hyödynnämme uusinta teknologiaa suunnittelussa. Tämä mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ja antaa asiakkaillemme luotettavat ja nykyaikaiset suunnitelmat.
  5. Luotettava kumppani: Olemme sitoutuneita tarjoamaan korkealaatuisia suunnittelupalveluita ja toimimaan asiakkaidemme luotettavana kumppanina. Pyrimme ylittämään odotukset ja varmistamaan, että rakennushankkeet etenevät sujuvasti ja onnistuneesti.

 

Valitsemalla meidät kohteen rakennesuunnittelijaksi saatte osaavan tiimin taakse, joka on omistautunut luomaan toimivia, kestäviä ja turvallisia ratkaisuja. Olemme valmiita auttamaan teitä saavuttamaan tavoitteenne ja luomaan laadukkaita rakennuksia, joissa viihtyy ja joihin voi luottaa vuosikymmeniksi eteenpäin

+358 449 968 224

suunnittelu@rakennusaitta.fi

Ouluntaival 10 A 1, 93600 Kuusamo